Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden contemporary fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak thirty ila forty yıl olarak belirtilmektedir. Diğer konut modellerinde olduğu gibi genel bakımları düzenli olarak yapıldığında çOkay daha uzun yıllar kullanım imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçOkay avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşpersonıza olanak tanır.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çAlright ihtiyacı olan ev systemını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır size teslimini ifade eder.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, modern day bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. 3 yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Prefabrik çelik sistemli sağlık tesis yapılarımızla poliklinik binalarından tam teşekküllü hastanelere, aile sağlığı merkezlerinden sahra hastanelerine varana kadar ihtiyaç duyulan tüm sağlık binalarını kısa zamanda inşa ediyoruz.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı prefabrik ev için gerekli kaplama malzemeleri ve çatı kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

Bu nedenle Karmod deprem konteyneri güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerji harcama giderlerini azaltarak kazandırmaktadır.

Belirtilen dubleks prefabrik ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

‘Ne içerisindeyim şehrin ne de dışında’ diyebileceğiniz şehrin kargaşasından uzak ama asla terketmeyi göze alamadığınız yakın bir yerinde veya tamamen doğayla iç içe bir ortamda en sevdiğiniz mekanda prefabrik ev dilediğiniz her yerde. Sizin için sizinle. Bazen İstanbul’un yakınında Şile’de veya oksijen deposu Kaz Dağı yakınında prefabrik villa veya Erciyes’in, Toroslar’ın, Süphan Dağı’nın, Ilgaz’ın eteklerinde sırtını o yüce dağlara dayamış muhteşem manzaralı tabi güzelliklerle iç içi coğrafyanın heybetine yakışır muhteşem güzellikte bir köy evi.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton strategyına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page